Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο απίθανος Kevin Richardson και τα λιοντάρια!

Ο Kevin Richardson είναι ένας διάσημος πλέον ΝοτιοΑφρικανός, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας-επιτηρητής σε ένα μεγάλο καταφύγιο ζώων στην Νότιο Αφρική.
Αυτό που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, είναι η σχέση του με τα λιοντάρια. Ο Kevin έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια, να κατανοήσει τα λιοντάρια, τα ένστικτά τους, την συμπεριφορά τους και τα αισθήματά τους.


Εδώ και πολλά χρόνια, ο Kevin έχει αναθρέψει πολλά λιοντάρια από την στιγμή που ήταν νεογέννητα, και έχει περάσει αμέτρητες ώρες μαζί τους, έχει κοιμηθεί, έχει φάει, έχει εργαστεί και έχει ζήσει δίπλα τους, αποκτώντας απίστευτες εμπειρίες.


Ο Κevin αξιοποιεί αυτή του την ικανότητα ώστε να προστατεύει τα λιοντάρια από τους λαθροθήρες. Όπως είναι γνωστό, ο αριθμός των λιονταριών που ζουν ελεύθερα στην φύση έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια εξ' αιτίας της λαθροθηρίας, και ο Kevin, εκτός από άμεση και πρακτική προστασία που προσφέρει στα λιοντάρια, χρησιμοποιεί το χάρισμα του να συναναστρέφεται μαζί τους, για να κάνει γνωστό σε όλον τον κόσμο, το μεγαλείο αυτών των ζώων, και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη ενάντια στην λαθροθηρία.


Ο Kevin έχει φτάσει να αντιμετωπίζει τα λιοντάρια ισότιμα, τα αντιμετωπίζει σαν ξεχωριστές προσωπικότητες, αναγνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός, και έχει εισχωρήσει στον κόσμο τους, αποκτώντας μια υψηλή θέση στην ιεραρχία της κοινωνίας τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, με τον Kevin, τα λιοντάρια του και τις ύαινές του, και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου